Servigest Barberan integra a l’assessoria empresarial urgellenca Estany Peguera

El despatx, amb oficines a Puigcerdà i Badalona, prossegueix la seva expansió amb la incorporació d’una de les assessories empresarials de referència a la Seu d’Urgell.

Servigest Barberan, despatx professional dedicat a l’assessorament i a la consultoria empresarial, ha donat un nou pas en el seu pla estratègic d’expansió amb la integració a la seva estructura d’Estany Peguera, una de les assessories amb més creixement i presència al mercat de la Seu d’Urgell, que brinda un servei integral en l’àmbit empresarial. 

La integració d’Estany Peguera suposa un esglaó més en el pla de creixement de Servigest Barberan en el nord de Catalunya. ‘Afrontem aquesta integració amb molta il·lusió i convençuts que ens ajudarà a seguir consolidant Servigest Barberan com un dels despatxos professionals de referència de La Cerdanya i de l’Alt Urgell’, assenyala Xavi Barberan, soci director de l’assessoria.

El despatx, actualment amb oficines a Puigcerdà i Badalona, està format per un ampli equip de professionals experts en matèria fiscal, laboral, comptable, jurídica, transfronterera i administrativa, que presten un assessorament basat en la implicació i la proximitat.

Estany Peguera s’integra a Servigest Barberan

‘Pensant en les necessitats dels nostres clients, des d’Estany Peguera, portem temps reflexionant, treballant i explorant possibles fórmules per millorar i seguir oferint un servei professional de la màxima qualitat i confiança. Les actuals circumstàncies fan necessari un nou pas, que necessàriament passa per establir aliances de col·laboració amb despatxos amb els quals coincidim en les nostres inquietuds professionals, com és el cas de Servigest Barberan’, afirma Josep Estany, soci director de l’assessoria urgellenca. 

Estany Peguera s’integra totalment a Servigest Barberan aportant el seu equip de professionals, que continuaran oferint el millor servei d’assessoria empresarial i particular des de l’oficina situada al carrer Fra Andreu Capella nº7, de la Seu d’Urgell, i que se sumaran a l’ampli equip de professionals de l’assessoria que es troben a les oficines de Puigcerdà i Badalona.  

Clara vocació al servei

Servigest Barberan es composa de professionals amb clara vocació al servei per tal de cobrir aquelles necessitats que el client sol·liciti, adaptant-se a cada necessitat, i buscant processos de millora constant. ‘Persones que ajuden a persones, aquesta és la nostra filosofia de treball. Tenim inquietuds per fer dels nostres clients, els nostres reptes. Volem ajudar-los i forma part del seu èxit’, conclou Xavi Barberan.

Amb la integració d’Estany Peguera, l’àmbit d’actuació de Servigest Barberan s’estén des de la zona de Barcelona, l’Alt Urgell, la Cerdanya i la Cerdanya francesa.