Servigest Barberan subratlla la importància de l’assessorament inicial en la constitució d’empreses

El primer trimestre de l’any ha estat testimoni d’un augment notable en la constitució d’empreses a Espanya, amb un creixement interanual del 2,7%, segons les dades publicades per Experian. Aquest increment es tradueix en la creació de 31.908 noves empreses, enfront de les 31.066 registrades en els tres primers mesos del 2023. A més, les dissolucions empresarials han disminuït un 8,45%, amb 21.689 casos davant els 23.692 del mateix període de l’any anterior. Això ha resultat en un saldo positiu de 8.216 societats noves.

Entre les comunitats autònomes, Andalusia lidera l’expansió empresarial amb 2.996 companyies més, seguida de Catalunya amb 2.593 i Madrid amb 2.357 noves empreses. Els sectors més dinàmics en aquest període han estat el comerç a l’engròs, al detall i la reparació de vehicles amb 5.909 noves companyies, la construcció amb 4.402 i les activitats professionals, científiques i tècniques amb 3.605 noves societats.

Servigest Barberan: aliat estratègic en la creació i consolidació empresarial

En aquest context de creixement i dinamisme empresarial, Servigest Barberan es posiciona com un aliat estratègic fonamental per a emprenedors i empresaris. Amb oficines a Badalona,  Puigcerdà i la Seu d’Urgell, ​Servigest Barberan ofereix un servei integral d’assessorament, consultoria i acompanyament per aconseguir objectius empresarials i professionals.

Des del primer contacte, l’equip de Servigest Barberan està preparat per assistir els clients a la creació d’empreses, reestructuració i reorientació de negocis. “A l’hora de constituir una empresa, és crucial comptar amb un bon assessorament a la fase inicial. Cal preparar un bon pressupost i analitzar el model del negoci, la competència, detectar oportunitats i amenaces, ajuts o subvencions que et poden correspondre, o exempcions fiscals que el client desconeix, entre molts altres aspectes”, destaca Xavi Barberan, soci del despatx professional, que destaca que trobar un acompanyament inicial sòlid pot marcar la diferencia en l’èxit a llarg termini d’una empresa. ‘Comptar amb el suport de professionals ajuda als nostres clients a maximitzar els recursos de què disposa i els permet concentrar-se en la seva activitat’.

Consultoria accessible per a petites i mitjanes empreses

Servigest Barberan s’enfoca a portar la consultoria al món de les petites i mitjanes empreses, desmitificant la idea que aquests serveis són exclusius per a grans corporacions. ‘Des del despatx treballem colze a colze amb els nostres clients, establint metodologies de treball conjuntes que reforcen les relacions empresarials, generen confiança i encaminen cap a l’èxit compartit’, afirma Barberan. 

L’equip de Servigest Barberan, format per professionals amb una clara vocació de servei, s’adapta a les necessitats específiques de cada client, cercant constantment processos de millora. En un entorn econòmic que mostra signes de recuperació i creixement, el despatx professional es presenta com un soci indispensable per a aquells que busquen no només consolidar-se, sinó prosperar en el competitiu món empresarial.