Servigest Barberan, el teu assessor de confiança en un entorn empresarial cada vegada més complex

En un entorn cada vegada més regulat i competitiu, és essencial que les organitzacions operin dins dels límits legals i ètics per evitar sancions, mantenir una bona reputació i assegurar la confiança dels clients i col·laboradors. Servigest Barberan es posiciona com el teu assessor de confiança.

En els últims anys, el compliment normatiu (compliance) ha guanyat una importància crucial en el món empresarial. Les empreses s’enfronten a un entorn legal cada vegada més complex, amb regulacions estrictes en diversos àmbits. El no compliment d’aquestes normes pot tenir conseqüències greus, com sancions econòmiques, danys a la reputació o fins i tot processos penals.

A més de la conformitat normativa, l’ètica empresarial també s’ha convertit en un factor clau per a l’èxit. Els clients i inversors valoren positivament les empreses que actuen de manera responsable i ètica, proporcionant un avantatge competitiu significatiu.

En aquest context, Servigest Barberan es posiciona com el teu assessor de confiança. Amb una dilatada experiència i un equip d’experts qualificats, el despatx professional ofereix un servei d’assessorament complet que ajuda a les empreses a complir amb totes les seves obligacions legals i a implementar les millors pràctiques en matèria de govern corporatiu.

Assessorament personalitzat en compliance

El servei d’assessorament en compliance de Servigest Barberan està dissenyat per ajudar les empreses a desenvolupar i implementar programes de compliment normatiu adaptats a les seves necessitats específiques. ‘Aquest enfocament inclou un procés exhaustiu de recerca per identificar les millors solucions i pràctiques, assegurant que cada client obtingui respostes precises i efectives a les seves necessitats’, afirma Xavi Barberan, soci de Servigest Barberan.

Suport a les pimes

Les petites i mitjanes empreses, en particular, poden trobar un gran aliat en els serveis de consultoria professional de Servigest Barberan. El despatx professional ajuda aquestes empreses a navegar per l’entramat normatiu i a establir mecanismes de control interns que previnguin riscos legals i reputacionals. A més, ofereix formació contínua als equips de treball perquè estiguin sempre al dia amb les noves regulacions i els estàndards ètics del sector.

 ‘En un món on la transparència i el compliment normatiu són cada vegada més valorats per les parts interessades, a Servigest Barberan treballem per aportar valor afegit als nostres clients. La nostra missió és fer que el compliance no sigui només un requisit, sinó una oportunitat per millorar els processos empresarials, augmentar l’eficiència i fomentar una cultura empresarial basada en la integritat’ afirma Barberan.

El despatx professional, amb seus a Badalona, Puigcerdà, i la Seu d’Urgell, posa a disposició dels seus clients els recursos i instal·lacions necessaris per donar el màxim suport i cobertura a les seves necessitats.