Nosaltres

‘Ajudar és una vocació i millorar una necessitat. El món està en constant moviment. La formació i l’adaptació son les eines per controlar el canvi’.

Presentació

Servigest Barberan, S.L. és un despatx professional, dedicat a l’assessorament, la consultoria i l’acompanyament dels clients en la consecució dels seus objectius empresarials i professionals.


Disposem de dues seus situades a Badalona i a Puigcerdà, des d’on posem a disposició les nostres instal·lacions i els nostres recursos per donar el màxim suport i cobertura a les necessitats dels nostres clients.


La relació entre el despatx i els nostres clients és constant i fluida, oferint una disposició i un accés al nostre equip de professionals com un fet diferencial, així com el rigor, la serietat, la pro activitat i la honestedat com a característiques de la nostre filosofia de treball.


Des de Servigest Barberan el client obtindrà respostes a les seves necessitats. El nostre equip realitza un procés de recerca per oferir i presentar la millor solució.


La orientació dinàmica del despatx, genera una permanent innovació en sistemes de treball i en la formació continua del nostre equip per tal de adaptar-nos als constants canvis de l’entorn empresarial i els seus condicionants.


Servigest Barberan cerca la millor forma d’aportar valor al nostre client a través dels nostres serveis, els quals pretenen dur la consultoria professional al mon de la petita i mitjana empresa.


L’àmbit d’actuació del despatx s’estén des de la zona de Barcelona, la Cerdanya i la Cerdanya Francesa.

Equip

L’equip de treball de Servigest Barberan es composa de professionals amb una clara vocació al servei per tal de cobrir aquelles necessitats que el client sol·liciti, adaptant‐se a cada necessitat, i buscant processos de millora constant.


Persones que ajuden a persones, aquesta és la nostre filosofia de treball. Entenem que la proximitat, el contacte, el valor afegit, l’acompanyament i compartir esforços i objectius, ens situen en el camí del èxit juntament amb els nostre clients.


Som diferents, som propers, som el que fem. Tenim inquietuds per fer dels nostres clients, els nostres reptes. Volem ajudar‐vos i forma part del vostre èxit. Som un equip unit i preparat per formar part dels vostres projectes.

Com ho fem?

A Servigest Barberan establim metodologies de treball conjuntes amb els nostres clients, reforcem i millorem les relacions empresarials, generant confiança i ens encaminem cap al èxit compartit.


La comunicació és constant i la informació és vital.


Treballem per satisfer necessitats, ajudar i solucionar inconvenients i entrebancs, orientar i millorar els processos de treball i la presa de decisions, definir, controlar i assolir els objectius.

Per què?

A SERVIGEST BARBERAN volem ajudar a assolir somnis empresarials, volem caminar junts amb els nostres clients per aconseguir l'èxit personal o professional.


Es per això que treballem com un departament més del client, podent cobrir àrees com les administratives, recursos humans, comercials, estratègiques, financeres i de direcció, pensant en la millor forma d’assolir els reptes que persegueix.