Transfronterera (España – França)

La situació geogràfica del nostre despatx a Puigcerdà ens posiciona en el desenvolupament de l’activitat especialitzada en tràmits i legislació TRANSFRONTERERA ( Espanya – França )

La situació geogràfica del nostre despatx a Puigcerdà ens posiciona en el desenvolupament de l’activitat especialitzada en tràmits i legislació TRANSFRONTERERA ( Espanya – França ). Un servei necessari per desenvolupar les gestions i tràmits a banda i banda de la frontera.

Degut a que històricament la Cerdanya ha compartit territori entre els dos països, totes les activitats derivades d’aquesta singular situació havien de tenir un referent d’assessorament.

De des Servigest Barberan, hem apostat per crear aquest servei que dona resposta a les necessitats de la comarca de la Cerdanya, per tal de resoldre dubtes i facilitar les gestions administratives de temes com la residència fiscal ( elaboració d’estudis fiscals comparatius entre Espanya-França), la declaració de treballadors transfronterers, el desenvolupament d’activitats empresarials a banda i banda de la frontera, etc…