Assessorament, consultoria i acompanyament

en la consecució dels seus objectius empresarials i professionals

Servigest Barberan, S.L. és un despatx professional, dedicat a l’assessorament, la consultoria i l’acompanyament dels clients en la consecució dels seus objectius empresarials i professionals.

Disposem de dues seus situades a Badalona i a Puigcerdà, des d’on posem a disposició les nostres instal·lacions i els nostres recursos per donar el màxim suport i cobertura a les necessitats dels nostres clients.

Comptable / Fiscal

“La comptabilitat és el reflex econòmic i financer d’un projecte empresarial en un moment temporal concret.”

Laboral

“Les activitats i relacions laborals dins d’una empresa o negoci, representen la gestió dels actius més importants: les persones“.

Transfronterer

La situació geogràfica del nostre despatx a Puigcerdà ens posiciona en el desenvolupament de l’activitat especialitzada en tràmits i legislació TRANSFRONTERERA ( Espanya – França ).

Consultoria

Des del primer contacte, el nostre equip i els nostres recursos estan preparats per realitzar un acompanyament als nostres clients en l’assoliment d’objectius empresarials

Jurídic

Des del despatx realitzem contractes civils o mercantils, assessorament i representació jurídica en el funcionament de negocis o empreses.

Administrativo

A Servigest Barberan, entenem que ajudar és una vocació i millorar és una necessitat.