Servigest Barberan compleix dos anys com a partner de Holded per impulsar la transformació digital a l’assessoria empresarial

Aquesta col·laboració estratègica té com a objectiu principal simplificar la gestió de petites i mitjanes empreses, permetent al despatx professional, optimitzar processos, estalviar temps i oferir un servei més eficient als clients.

El despatx professional Servigest Barberan, dedicat a l’assessorament, consultoria i acompanyament de clients en la consecució dels seus objectius empresarials i professionals, es va convertir en el 2021, en partner de Holded, l’innovador programari de gestió dissenyat per a pimes i emprenedors.

En el context actual, la digitalització ha esdevingut un imperatiu per a l’èxit empresarial. L’associació amb Holded posiciona Servigest Barberan com a líder en l’adopció de tecnologies innovadores, adaptant-se per satisfer les demandes del mercat en evolució constant.

Avantatges de l’associació amb Holded

Digitalització eficient: mentre moltes gestories tradicionals encara lidien amb documents físics i llistes de correu interminables, Servigest Barberan es posiciona a l’avantguarda de la digitalització en adoptar Holded com el seu aliat tecnològic. El 80% del temps dedicat a la introducció manual de dades es redueix significativament, permetent Servigest Barberan centrar-se en oferir assessorament de qualitat.

Simplificació de processos trimestrals: els tancaments trimestrals, sovint percebuts com una càrrega de treball aclaparadora, s’agilitzen gràcies a la integració completa de Holded. La plataforma facilita l’accés ràpid i precís a la informació necessària, tot reduint la pressió associada amb el procés.

Col·laboració client-gestor: La plataforma de gestió al núvol facilita la col·laboració directa amb els clients, permetent participar activament en la generació d’informació. Aquesta transparència enforteix la relació entre Servigest Barberan i els seus clients, brindant tranquil·litat en saber que la informació està sempre actualitzada i accessible.

Centralització de dades: Holded no només gestiona la informació del client, sinó que també centralitza la cartera, les oportunitats, la comptabilitat i la informació bancària en una plataforma integrada. Això optimitza l’eficiència operativa i garanteix la coherència de les dades.

“La digitalització és essencial en un món on l’agilitat i l’eficiència són clau per a l’èxit empresarial”, afirma Carles Barberan, soci director de Servigest Barberan. “Aquesta associació amb Holded reflecteix el nostre compromís amb l’excel·lència i ens permet oferir als nostres clients un servei de qualitat, basat en la informació precisa i actualitzada”.

El despatx professional disposa de tres seus situades a Badalona, Puigcerdà i la Seu d’Urgell des d’on posa a disposició les seves instal·lacions i els seus recursos per donar el màxim suport i cobertura a les necessitats dels seus clients.