Servigest Barberan, el seu aliat en la declaració de la renda a Espanya i França

Ambl’arribada del mes d’abril, també s’acosta el moment en el que molts ciutadans s’enfronten a una tasca que pot resultar tediosa per a molts d’ells, però és indispensable: la declaració de la renda. En el despatx professional Servigest Barberan, amb seus a Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Badalona, entenen la importància d’aquest procés tant a Espanya com a França, i ofereixen la seva expertesa per a garantir una gestió impecable en totes dues jurisdiccions.

El seu equip, format per professionals especialitzats en matèria fiscal, laborable, comptable, jurídica, transfronterera i administrativa, està compromès a brindar un assessorament proper i efectiu, basat en la implicació directa amb cada client.

A Espanya, la campanya de la renda començarà el proper 3 d’abril per a la presentació de declaracions per internet, i durarà fins l’1 de juliol. Una de les principals novetats per la campanya d’enguany és que tots els professionals autònoms, independentment dels seus ingressos, hauran de present la seva declaració. Això és degut al nou sistema de cotització per ingressos reals i permetrà a la Hisenda pública passar comptes amb els treballadors per compte propi.

Déclaration de Revenus

Un dels avantatges distintius del despatx és la seva ubicació estratègica, a tan sols 2 quilòmetres de la frontera francesa. ‘Això ens permet oferir un servei integral que abasta la tramitació de la Déclaration de Revenus, convertint-nos en una referència com a assessoria especialitzada en la gestió i presentació de la declaració de la renda a França’, afirma Xavi Barberan, soci de Servigest Barberan. ‘Des d’autònoms i persones físiques fins a empreses, acompanyem els nostres clients en totes les gestions a banda i banda de la frontera, incloent la complexa tasca de la declaració de la renda a ambdós països, ja sigui per a residents o no residents’.

Canvi de residencia fiscal

A més de facilitar el compliment d’obligacions fiscals als dos territoris, a Servigest Barberan comprenen la importància i els desafiaments que implica un canvi de residència fiscal. És per això que destaquen com un aliat inestimable per a aquells ciutadans que consideren aquesta opció. ‘Gràcies al nostre profund coneixement de la legislació transfronterera i la nostra constant actualització respecte a les regulacions i canvis a les lleis fiscals d’Espanya i França, podem oferir un acompanyament integral i personalitzat per optimitzar la seva situació de manera contínua’, assegura Barberan.

Proximitat amb Andorra

A més de la seva presència estratègica a prop de la frontera francesa, la proximitat del despatx de la Seu d’Urgell amb el Principat d’Andorra és un factor crucial per a molts dels seus clients, que mantenen connexions estretes amb tots dos territoris. A Servigest Barberan entenen les particularitats fiscals i legals, cosa que els permet oferir un assessorament complet i adaptat a les necessitats individuals de cada client que opera a tots dos països.