Servigest Barberan es converteix en un nou patrocinador del Club Gel Puigcerdà

El primer equip femení lluirà la publicitat de la gestoria cerdana en la part posterior dels pantalons a partir de la temporada que ve.

El despatx Servigest Barberan i el Club Gel Puigcerdà han signat aquest dimarts un acord de patrocini, pel qual el primer equip femení de l’entitat lluirà el logotip de la gestoria, situada a Puigcerdà, en la part posterior dels pantalons durant tota la temporada 2023-24, on l’equip puigcerdanenc competirà un any més, en la màxima categoria del hockey gel estatal. L’acord inclou també la presència del logotip de l’empresa en els diferents suports comunicatius del club.

En l’acte de la signatura formal celebrat a les oficines de Servigest Barberan, hi han estat presents el soci director del despatx, Xavier Barberan; i el responsable d’esponsorització del Club Gel Puigcerdà, Àngel Tornero.

Aquest acord de patrocini de Servigest Barberan, ve a reforçar la ferma aposta per l’esport de la gestoria cerdana. Xavier Barberan ha mostrat la seva satisfacció amb aquesta nova aliança segellada amb una entitat històrica del municipi i de La Cerdanya com és el Club Gel Puigcerdà.

‘És un orgull per nosaltres formar part del CG Puigcerdà, una entitat esportiva amb la qual Servigest Barberan s’identifica plenament, ja que representa els valors més importants de l’esport: la passió, el compromís, i l’esperit d’equip’ ha assegurat Xavier Barberan.

Una entitat esportiva històrica a La Cerdanya

El Club Gel Puigcerdà, fundat l’any 1958, compta amb presència estatal a les categories U10, U12, U14, U17, U20, Sènior Femení i Sènior Masculí, destacant l’Escola i les categories base amb més de 120 nens i nenes inscrits.

Des de la primera lliga espanyola, la temporada 1972-73, l’equip sènior del CG Puigcerdà ha participat en tots els campionats de lliga de la primera divisió, llevat de la temporada 1977-78. El primer equip ha guanyat 6 lligues, 12 copes del rei i 6 copes catalanes, entre d’altres campionats.

Des de que el CG Puigcerdà va començar a competir hi han passat més de 1.000 nens, joves i adults.

Més sobre Servigest Barberan

El despatx, amb oficines a Puigcerdà i Badalona, està format per un ampli equip de professionals experts en matèria fiscal, laboral, comptable, jurídica, transfronterera i administrativa, que presten un assessorament basat en la implicació i la proximitat. Aquesta atenció personalitzada els permet comprendre i gestionar tots els aspectes de les finances personals o corporatives dels seus clients.

Contactes de premsa:

edeon.net

Lluís Feliu, 636 766 922

llfeliu@edeon.net

Carlos Tost, 620 38 16 51

ctost@edeon.net