Servigest Barberan, despatx professional dedicat a l’assessorament i la consultoria empresarial de proximitat

Comptar amb un servei d’assessorament i consultoria empresarial amb experiència i professionalitat, pot fer que una empresa millori, creixi i augmenti la seva competitivitat.

‘Acompanyem als nostres clients en la consecució dels seus objectius empresarials i professionals’. Aquesta és la filosofia de Servigest Barberan, un despatx professional format per un ampli equip de professionals experts en matèria fiscal, laboral, comptable, jurídica, transfronterera i administrativa, que presten una assessorament basat en la implicació i la proximitat.

‘La relació entre el despatx i els nostres clients és constant i fluida, oferint una disposició i un accés al nostre equip de professionals com un fet diferencial, així com el rigor, la serietat, la pro activitat i la honestedat com a característiques de la nostra filosofia de treball’, assenyala Xavier Barberan, soci director de Seevigest Barberan.

El despatx, amb oficines a Puigcerdà i Badalona, es composa de professionals amb una clara vocació al servei per tal de cobrir totes les necessitats que el client sol·liciti, adaptant-se a cada necessitat, i buscant processos de millora constant. 

Persones que ajuden a persones

‘Des de Servigest Barberan el client obtindrà respostes a les seves necessitats. El nostre equip realitza un procés de recerca per oferir i presentar la millor solució’, afirma el soci director de la gestoria cerdana. ‘La proximitat, el contacte, el valor afegit, l’acompanyament i compartir esforços i objectius, en situen en el camí del èxit juntament amb els nostres clients’.

Consultoria empresarial

La orientació dinàmica del despatx professional, genera una permanent innovació en sistemes de treball i en la formació continua del seu equip, per tal d’adaptar-se als constants canvis de l’entorn empresarial i dels seus condicionants.

Servigest Barberan cerca la millor forma d’aportar valor al client a través dels seus serveis, els quals pretenen dur la consultoria professional al món de la petita i mitjana empresa.

‘Volem caminar junts amb els nostres clients per aconseguir l’èxit personal o professional. És per això que treballem com un departament més del client, podent cobrir àrees com les administratives, recursos humans, comercials, estratègiques, financeres i de direcció, sempre pensant en la millor manera d’assolir els reptes que persegueix’, conclou Xavier Barberan.

L’àmbit d’actuació del despatx s’estén des de la zona de Barcelona, la Cerdanya i la Cerdanya francesa.