Servigest Barberan, assessoria especialitzada en tràmits i legislació transfronterera

La història de la Cerdanya ha estat marcada per la convivència entre dues nacions, Espanya i França. Aquesta particularitat històrica ha generat una sèrie de desafiaments i oportunitats úniques per als residents i treballadors de la regió.

La zona ofereix un alt nivell de qualitat de vida, amb un entorn natural magnífic, activitats a l’aire lliure, una rica cultura gastronòmica i una atmosfera tranquil·la i relaxada. La seva posició geogràfica privilegiada, atrau persones de tots dos costats de la frontera.

Aquesta situació única ha donat lloc a la necessitat imperant d’un assessorament especialitzat en tràmits i legislació transfronterera, un servei que ha esdevingut fonamental per a tots aquells ciutadans i treballadors que creuen diàriament les fronteres nacionals a la recerca de noves oportunitats i experiències.

Avantatges del ciutadà transfronterer

Són diversos els avantatges de ser ciutadà o treballador transfronterer. Un dels més importants, és l’accés als serveis de salut i educació a tots dos països, cosa que els permet escollir les millors opcions per a les seves necessitats; i sobretot la possibilitat d’accedir a oportunitats laborals tant a Espanya com a França. Això amplia les seves possibilitats d’ocupació i permet més flexibilitat en la recerca de feina. En aquest context, sorgeix la necessitat de comptar amb un despatx professional especialitzat com Servigest Barberan, que comprengui les complexitats de les regulacions espanyoles i franceses. 

Assessorament Fiscal personalitzat

L’equip d’experts de Servigest Barberan està dedicat a optimitzar la situació fiscal del seus clients, assegurant que aquests compleixin amb totes les obligacions tributàries en tots dos països. Això no només proporciona tranquil·litat financera, sinó també la llibertat per concentrar-se en els seus objectius personals i professionals.

 ‘Administrar les finances en un context transfronterer requereix un enfocament especialitzat. A Servigest Barberan brindem un assessorament expert perquè el nostres clients puguin manejar els seus recursos de manera eficient i prendre decisions financeres solides que el beneficiïn a ell i a la seva família’, assenyala Xavi Barberan, soci director del despatx professional Servigest Barberan, amb oficines a Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Badalona.

Gestió laboral transparent

Entendre i complir les regulacions laborals d’Espanya i França pot ser complicat. Servigest Barberan ofereix orientació detallada perquè els seus clients puguin prendre decisions sobre la seva carrera professional, ja sigui buscant feina a la zona o establint el seu propi negoci.

‘La burocràcia pot ser esgotadora, especialment quan es tracta de tràmits relacionats amb la residència, permisos de treball i seguretat social a dos països diferents. Nosaltres facilitem aquest procés, permetent que els nostres clients es puguin concentrar en la seva vida i treball, sense preocupacions innecessàries’, conclou el soci director de Servigest Barberan.