Servigest Barberan, assessoria especialitzada en el procés de constitució d’empreses

Segons dades del Col·legi de Registradors de la Propietat, durant el cinquè mes de l’any es van crear 2.057 societats a Catalunya.

Al conjunt de l’Estat, es van constituir 10.458 societats durant el mes de maig, el 12,9% més que fa un any.

La constitució de societats limitades a Catalunya mostra una tendència a l’alça en el que portem d’any. Segons dades del Col·legi de Registradors de la Propietat, durant el passat mes de maig es van crear a Catalunya 2.057 societats, un 2,5% superior respecte al mateix període de l’any anterior. Es tracta de la segona zona de l’Estat amb més societats creades, només per darrere de la Comunitat de Madrid, amb 2.247.

Prendre la decisió de constituir una societat empresarial té una gran rellevància, i per això és molt important poder comptar amb una assessoria especialitzada i amb experiència en aquest àmbit. Situat en el municipi de Puigcerdà, a pocs kilòmetres de la frontera francesa, trobem a Servigest Barberan, un despatx de referència dedicat a l’assessorament, la consultoria i l’acompanyament dels clients en la consecució dels seus objectius empresarials i professionals, a banda i banda de la frontera a la comarca gironina de La Cerdanya.

Servigest Barberan, despatx de referència

‘A Servigest Barberan realitzem un acompanyament als nostres clients en l’assoliment d’objectius empresarials, ja sigui des de l’inici en la creació de l’empresa, a la reestructuració o a la reorientació de negocis o empreses’, assenyala Xavier Barberan, soci director de la gestoria cerdana. ‘Al nostre despatx, el client trobarà una porta única a l’hora de relacionar-se, de tal forma que quan el client presenta una necessitat, iniciem un procés de recerca per trobar la millor solució. Ens agrada acompanyar al client en l’estratègia per cercar la millor forma jurídica’.

Àmplia experiència en la constitució d’empreses

Servigest Barberan, amb oficines a Puigcerdà i Badalona, compta amb plans adaptats a les necessitats de cada companyia i una àmplia experiència en la constitució d’empreses. El despatx disposa d’un equip d’assessors especialitzats en oferir solucions jurídiques en les diverses àrees de pràctica del dret, atorgant als seus client, una visió més àmplia i legal de la seva activitat empresarial. ‘A l’hora de constituir una empresa és molt important comptar amb un bon assessorament en la fase inicial. S’ha de preparar un bon pressupost i analitzar el model del negoci, la competència, detectar oportunitats i amenaces, ajuts o subvencions que et poden correspondre, o exempcions fiscals que el client desconeix, entre d’altres molts aspectes’, afirma Xavier Barberan. ‘Comptar amb l’ajuda de professionals ajuda als nostres clients a maximitzar els recursos dels que disposa, i els permet concentrar-se en la seva activitat’.

L’equip de Servigest Barberan presta un assessorament basat en la implicació i la proximitat. ‘Persones que ajuden a persones, aquesta és la nostra filosofia de treball. Entenem que la proximitat, el contacte, el valor afegit, l’acompanyament i compartir esforços i objectius, ens situen en el camí de l’èxit, juntament amb els nostres clients’ conclou el soci director de la gestoria.